Skip to main content
Menu Icon
Huis Content PT Raymond
background image

RAYmond Dirksen Strength & Conditioning

Laan van Westenenk 4, 7336 AZ Apeldoorn

https://raymonddirksen.nl/

300

Vierkante Meters

PT 50/SGT 3

Lessen per week

15 (SGT)

Leden per klas

Hammer Strength & Life Fitness

"Mijn doel is om gedragsverandering te bewerkstelligen om met de klant naar een gezondere levensttijl te gaan."

– Raymond Dirksen, Owner & Personal Trainer
Zeven jaar geleden richtte Raymond Dirksen in het noordoosten van Nederland zijn eigen studio voor personal training op. Zijn ruime ervaring in commerciële fitnesscentra en zijn enorme passie voor fitness leidden ertoe dat hij zich grondig heeft verdiept in alles wat met training en voeding te maken heeft. Met deze ervaring en kennis biedt de studio Raymond Dirksen, Strength and Conditioning persoonlijke aandacht aan zijn klanten.

Raymond Dirksen Strength and Conditioning is een gecertificeerd Hammer Strength Centre. Dankzij het gevarieerde aanbod aan fitness apparatuur kunnen klanten individueel trainen en daarmee geleidelijk en veilig doorgroeien. De trainingsopzet start met toestellen met weight stacks, vervolgens wordt er met halterschijven gewerkt en uiteindelijk kan er met vrije gewichten trainen.

 

"Als je onze faciliteit verlaat, kun je op eigen kracht je doelen realiseren."

– Ties Krabbe, Personal Trainer

Voor Raymond draait het bij training om je instelling. De training is meer dan alleen een sportles. Het gaat erom wat je dagelijks doet en die uitdaging hoef je niet alleen aan te gaan. Raymond traint in kleine groepen, hierdoor wordt er naast de training ook aandacht gevestigd op de onderlinge band met de klanten. De open ruimte is ruim en fris, terwijl de betonnen muren en ruwe afwerking je eraan herinneren dat er hard gewerkt moet worden.

CLOSE FIND MY LOCAL DISTRIBUTOR

Are you looking for your local commercial or home equipment distributor?