Skip to main content
Menu Icon
LFA logo

Keep on learning! Dat is voor veel mensen het motto om gezond en gelukkig oud te worden, maar in de dynamische fitnessbranche is het bovenal een must. Er verandert veel op het gebied van apparatuur, technische mogelijkheden en wetenschappelijke inzichten over trainen en gezondheid. U bent bij Life Fitness Academy dan ook aan het juiste adres om altijd up-to-date te zijn!

Life Fitness Academy is de internationale trainings- en educatietak van Life Fitness die zich richt op het leveren van de beste educatie aan ondernemers, fitness professionals en sporters over de hele wereld. Wij combineren onze jarenlange ervaring in de markt met de nieuwste kennis in een breed portfolio aan gecertificeerde trainingen. Naast praktische trainingen en materialen is Life Fitness Acadamy ook partner in de ontwikkeling van trainingsvideo’s, white papers over fitness & gezondheid en schrijven onze trainers up-to-date fitness content voor wereldwijde vakbladen, magazines en online kanalen. Deze experts leveren bovendien een belangrijke bijdrage aan de verbetering en continue ontwikkeling van Life Fitness producten. De hoogwaardige trainingen van Life Fitness Academy zijn gespecialiseerd op Life Fitness, Cybex & Hammer Strength. Daarnaast bieden we ICG® trainingen en certificeringen aan.

Wij zijn trots op onze trainers. Zij creëren vooraanstaande, interessante trainingen die een maximale impact garanderen. Een impact die u als fitness professional meeneemt om in uw eigen professionele omgeving toe te passen voor de beste resultaten.

background image

Life Fitness & Hammer Strength Training

Life Fitness en Hammer Strength staan voor constante productontwikkeling, innovatie en het koesteren van een goede relatie met onze klanten. Dankzij Life Fitness Academy en het wereldwijde trainersnetwerk profiteert u van de beste opleidingen en trainingen waarbij de beste resultaten met Life Fitness & Hammer Strength toestellen te realiseren zijn.

background image

Cybex Training

Cybex heeft zijn reputatie opgebouwd door het creëren van premium, high-performance cardio- en krachtapparatuur. Ze waarborgen dezelfde hoge staandaarden bij het ontwikkelen en aanbieden van
vooruitstrevende educatie en trainingen aan fitness professionals over de hele wereld, zodat trainers de juiste kennis wordt bijgebracht om op een veilige en effectieve manier gebruik te maken van Cybex apparatuur. Het Cybex instituut doet onderzoek naar zowel bestaande producten als toekomstige concepten om te kunnen garanderen dat deze ontwerpen bewezen geoptimaliseerd zijn zodat de gebruiker het beste fitnessresultaat kan behalen.

background image

Indoor Cycling Group Training

ICG® creëert en levert met trots certificeringen en producttrainingen van een constant hoog niveau. Alle programma’s zijn samengesteld om impact te leveren en zullen groepslesinstructeurs, personal trainers en fitness instructeurs helpen bij hun ontwikkeling en groei.

ONTMOET ONZE LFA TRAINERS

Alle Life Fitness Academy Trainers zijn zeer ervaren, hoog gekwalificeerd en experts in hun vakgebied. Klik op de volgende link om onze trainers te ontmoeten!

ONTMOET ONZE ICG® TRAINERS

Onze ICG® Trainers zijn specialisten in het opleiden van andere trainers om unieke indoor cycling ervaringen te creëren. Nieuwsgierig? Klik op de volgende link om de ICG® Trainers te ontmoeten!

MEER WETEN?

Wil je meer weten over Life Fitness Academy en de trainingsmogelijkheden? Laat dan je gegevens achter en wij nemen contact met je op!.

CLOSE FIND MY LOCAL DISTRIBUTOR

Are you looking for your local commercial or home equipment distributor?