Skip to main content
Menu Icon

Kyle Millroy nieuwe Business Manager Life Fitness Benelux

Life Fitness Benelux zet volgende stap in groeistrategie 

Het team van Life Fitness in de Benelux verwelkomt Kyle Millroy als nieuwe Business Manager. Millroy begon in 2011 bij Life Fitness als Business Development Manager binnen de EMEA (Europa, Midden-Oosten en Afrika) Distributor Business en groeide in 2013 door naar General Manager van deze Business Unit.

Na zijn studie Economics & Business Management aan de Nelson Mandela Metropolitan University in Zuid-Afrika heeft Millroy diverse internationale Business- en Brand managementfuncties bekleedt bij onder meer bij Diageo en Fosters alvorens hij bij Life Fitness begon.

De van oorsprong Zuid-Afrikaanse Millroy heeft de afgelopen jaren voor Life Fitness veel internationale ervaring opgedaan in de fitnessindustrie en staat als fanatiek en gepassioneerd sporter midden in de branche. “Het is voor mij een mooie uitdaging om aan de slag te gaan met een talentvol en energiek team en nog succesvoller te worden in de Benelux” aldus Millroy. 

“Kyle is met zijn team succesvol in onze Distributor Business en heeft zich de laatste jaren enorm ontwikkelt. Hij is nu de ideale man om onze groeistrategie ook in de Benelux verder uit te rollen” zegt Frank van de Ven, Vice President van Life Fitness International. Naast zijn functie als Business Manager bij de Benelux stuurt Millroy ook de EMEA Distributor Business aan vanuit het kantoor in Barendrecht.

CLOSE FIND MY LOCAL DISTRIBUTOR

Are you looking for your local commercial or home equipment distributor?