Skip to main content
Menu Icon
LFA logo


​Life Fitness & Hammer Strength Training

Life Fitness en Hammer Strength staan voor constante productontwikkeling, innovatie en het bijdragen aan het succes van julile organisatie. Dankzij Life Fitness Academy en het wereldwijde trainersnetwerk profiteer je van de beste opleidingen en trainingen waarbij je leert de beste resultaten met de toestellen te behalen.

GENERAL PRODUCT TRAINING

Er zullen altijd mensen zijn die meer over hun beschikbare apparatuur willen leren. De General Product Training is bedoeld om de deelnemer kennis bij te brengen omtrent de productlijnen of specifieke producten van Life Fitness, Hammer Strength en/of Cybex. De training wordt in overleg samengesteld op het kennisniveau, de aanwezige producten en de specifieke wensen van jouw onderneming.

INTRODUCT TO SYNRGY360

Synrgy360 bied je een een unieke, energieke, effectieve groepstraining oplossing voor sporters van elk niveau. Fun & effectief, daar staat de training ‘introduction to Synrgy360’ voor. Het succes van dit fantastische product valt of staat, net als bij andere producten, met een goede implementatie en gebruik in je club. Daarom geven we je met deze training nieuwe inzichten, kennis, inspiratie en vertrouwen om de beste trainings ervaring voor je leden met de Synrgy360 neer te zetten.

CREATING SMALL GROUP TRAINING EXPERIENCES

Trainers die deelnemen aan de training ‘ Creating Small Group Training Experiences ‘ (Life Fitness) verlaten de training met de kennis, vaardigheden en inspiratie voor het leveren van een optimale, veilige en effectieve Small Group Trainingssessie. De training focust zich op de programmering, communicatie en coaching richting deelnemers van Small Group Training training.

TRAINING OP MAAT

Geen enkele onderneming is hetzelfde en heeft dus ook andere behoeften om door te groeien. Wij denken graag met jullie mee hoe educatie kan bijdragen in het succes van jullie onderneming. Een training op maat wordt volledig afgestemd op jullie ervaring, kennis en behoeften om een zo effectief mogelijke training te verzorgen.  Uiteraard met als doel een positieve impact te creeren op de trainingsbeleving van jullie leden.

 

Life Firtness Academy biedt , maar is niet gelimiteerd aan, de volgende trainingen:

  • Kleine groepen training workshops
  • Product programmering
  • Life Fitness Academy Bootcamp (buiten)
  • Aangepaste oefeningen voor ouderen
  • Onderscheiden van Physical Therapy
  • Life Fitness Academy 'Run Club'
  • Interval Training Workshop
  • Het maken van een beleving die het verschil maakt

HAMMER STRENGTH HD ELITE / HD ATHLETIC DAY ONE

Functionele training en Olympisch liften winnen aan populariteit op de fitness vloer. Bij deelname aan de Hammer Strength HD Elite / HD Athletic Day One training leren we de deelnemer met de juiste kennis, vaardigheden en vertrouwen de toestellen veilig en effectief te benutten. Ook de correcte lifting technieken voor zowel de front- en back squat, clean & kracht variaties (met het gebruik van een reserve chain-mehode), press, push-press jerk en mogelijke variaties komen in de training aan bod. Tenslotte behandelen we ook de deadlift en zijn variaties.

HAMMER STRENGTH HD ELITE / HD ATHLETIC DAY TWO

Na het afronden van Hammer Strength HD Elite / HD Atheltic Day One vervolgen we met Day Two waarin we ons gaan richten op het correcte gebruik van de accessoires, het verfijnen van de bewegingstechnieken voor verschillende doelgroepen. Aan het eind van de training hebben de deelnemers een gped begrip hoe HD Elite / HD Athletic en de accessoires het beste ingezet kan worden in de programmering voor verschillende type leden/sporters.

background image
Ontmoet onze trainers

Kom meer te weten over ons ervaren team van trainers

background image
Neem contact met ons op

Neem contact met ons op om meer te weten te komen over één van onze opleidingen

background image
Bekijk de blog

Lees onze meest recente blog posts, gecreërd door onze Life Fitness Academy Trainers

CLOSE FIND MY LOCAL DISTRIBUTOR

Are you looking for your local commercial or home equipment distributor?