Skip to main content
Menu Icon

DIRECTE VERKOOP INDOOR CYCLING GROUP-PORTFOLIO VIA LIFE FITNESS BENELUX  

Vanaf heden is het volledig productportfolio van Indoor Cycling Group (ICG) in de Benelux rechtstreeks verkrijgbaar via Life Fitness. ICG biedt met de Indoor Cycling Bikes, het Coach By Color-concept, MYride, de training app en de instructeursopleidingen, een volledige Indoor Cycling-oplossing aan.

In september 2016 werd ICG aangekocht door Brunswick Corporation, het moederbedrijf van Life Fitness en werd het merk toegevoegd aan de Life Fitness groep. Onder deze groep vallen naast ICG ook de merken Hammer Strength, Cybex, SCIFIT, InMovement, Brunswick Billiards en uiteraard het productmerk Life Fitness. 

In de Benelux neemt Life Fitness de verkoop over van Indoor Cycling Group Benelux, sinds 2011 de lokale distributeur voor ICG. De lopende vastgelegde afspraken van Indoor Cycling Group Benelux met klanten worden gerespecteerd en blijven in stand.

“ICG is een toonaangevend merk binnen Indoor Cycling en een schitterende aanvulling op ons product- en conceptaanbod. Qua innovatie loopt het merk al jaren voorop in de Indoor Cycling markt, bijvoorbeeld met My Ride en het Coach by Color concept. Wij zijn daarom zeer verheugd om de producten en concepten nu direct aan te kunnen bieden aan onze klanten,” aldus Herman Bakker, Country Manager Life Fitness.

Life Fitness wil hierbij graag Indoor Cycling Group Benelux bedanken voor de jarenlange inspanning als distributeur van het ICG-merk in de Benelux.

In de Benelux zal het Life Fitness team verder worden uitgebreid om het ICG merk op hoog niveau te blijven ondersteunen en verder uit te bouwen. Ga voor meer informatie over ICG-producten naar www.teamicg.com/nl of neem direct contact op via marketing.benelux@lifefitness.com .

CLOSE FIND MY LOCAL DISTRIBUTOR

Are you looking for your local commercial or home equipment distributor?