Skip to main content
Menu Icon
background image

Gecertificeerde tweedehands toestellen

Life Fitness tweedehands toestellen zijn volledig herbouwd om dezelfde kwaliteit te waarborgen die de fitnessindustrie van Life Fitness-artikelen kan verwachten. Het resultaat is een tweedehands toestel dat als nieuw lijkt, voelt en presteert.

Demontage en diagnose Nadat het bij Life Fitness is teruggebracht, wordt elk product volledig gedemonteerd en op meer dan 20 punten geïnspecteerd door onze gecertificeerde technici

Ontmantelen en schoonmaken Het ijzeren frame van het toestel wordt geschuurd en de andere belangrijke onderdelen worden schoongemaakt van vuil en vet.

Repareren van motor en onderdelen De motor wordt grondig geïnspecteerd, schoongemaakt en geolied. Versleten onderdelen worden vervangen met gecertificeerde Life Fitness-onderdelen.

Poedercoating Het kale ijzeren framewerk krijgt een poedercoating om de duurzaamheid te vergroten en een frisse nieuwe look aan het toestel te geven.

Herbouwen en testen Na de uitvoerige inspectie, schoonmaak en vervanging van de onderdelen wordt het gehele toestel opnieuw gebouwd. Het toestel wordt vervolgens uitvoerig getest om te verzekeren dat het klaar is voor de volgende eigenaar.

GARANTIE

Life Fitness staat achter zijn CPO producten. Ieder toestel wordt geleverd met één jaar garantie op elektrische en mechanische onderdelen.

CLOSE FIND MY LOCAL DISTRIBUTOR

Are you looking for your local commercial or home equipment distributor?