Skip to main content
Menu Icon

Team Life Fitness @Fitfair 2017

by

Fit Fair Life Fitness

De eerste editie van Fitfair in de jaarbeurs is een feit! We hebben op 10 en 11 juni heel wat Fitness fan’s mogen ontvangen op onze stand en de competitie tijdens de Watt en Pull up challenges liep dan ook hoog op.

Het programma met meer dan 150 masterclasses, business seminars en workouts verdeeld over 14 state of the art conferentie zalen trok tijdens de eerste editie behoorlijk wat bezoekers naar Utrecht. Topsporters en influencers deelden tijdens Fitfair op inspirerende wijze hun kennis op het gebied van trainingsschema’s, mindset en voeding.

Peter Wolfhagen inspireerde namens Life Fitness de club eigenaren van nu en de toekomst door ze mee te nemen door het markt & trend rapport. Heb je deze presentatie gemist? Meld je dan nu aan via onze website voor een korte samenvatting of bestel via www.blackboxfitness.com het volledige markt & trend rapport 2014-2018.

Mocht je deze editie hebben gemist, dan kan je volgend jaar erbij zijn op 24 & 25 november 2018. Kijk voor een terugblik of meer informatie op www.fitfairjaarbeurs.nl.

Cybex Sparc FitFair

Hammer Strength Rack Pull Up

 

#Fitfair #LifeFitness #HammerStrength
 

Comments

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.
CLOSE FIND MY LOCAL DISTRIBUTOR

Are you looking for your local commercial or home equipment distributor?