Skip to main content
Menu Icon

Fitness Markt en Trend Rapport

by

UNIEK MARKTONDERZOEK NAAR NEDERLANDSE EN BELGISCHE FITNESS SECTOR

De fitness sector blijft zich in een razend tempo ontwikkelen, zowel in Nederland en België, als in Europa en wereldwijd. Onderzoek naar trends en marktontwikkelingen in Nederland en België zijn nog steeds schaars en gelimiteerd qua frequentie. Er wordt wel regelmatig onderzoek gedaan naar de Europese en wereldwijde fitnessbranche, echter deze rapporten bereiken maar een beperkt deel van de Nederlandse fitness ondernemers en managers, onder meer vanwege taalbarrières.

Vanuit dit perspectief is EuropeActive, tezamen met Life Fitness Benelux als sponsor, voornemens om een jaarlijks Fitness Markt & Trend Rapport te publiceren in de Nederlandse taal, beschreven in een visueel aantrekkelijke publicatie, gekoppeld aan meerdere congressen of events. Dit met als doel om ondernemers en managers te informeren, te inspireren voor wat betreft ontwikkelingen in de fitness sector.

Dit rapport komt tot stand door twee soorten onderzoek. Enerzijds een uitgebreid literatuuronderzoek naar bestaande marktinformatie en trends. Anderzijds is specifiek surveyonderzoek uitgevoerd naar de stand van zaken in de Nederlandse en Belgische fitness sector met een terugblik op 2014, een overzicht van 2016 en voorspellingen voor 2018. In dit rapport wordt verslag gedaan van beide onderzoeken, verdeeld over vier hoofdstukken. Het rapport is hier te bestellen

#Fitness Trends #Educatie
 

Comments

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.
CLOSE FIND MY LOCAL DISTRIBUTOR

Are you looking for your local commercial or home equipment distributor?