Skip to main content
Menu Icon

Barça Innovation Hub en Life Fitness zijn krachtige partners.

by

Barça Innovation Hub en Life Fitness zijn krachtige partners voor het Sports Performance Congress 2018.In Barcelona maakte Life Fitness als wereldleider in fitnessapparatuur haar partnerschap bekend met Barça Innovation Hub voor de tweede editie van de Sports Performance Congress. Dit internationale congres vindt plaats op tien oktober in het Auditori 1899 van het Catalaanse stadium Camp Nou.

Barça’s Innovation Hub heeft als doel om FC Barcelona te assisteren bij hun visie om de wereld te veranderen met atletische excellentie, door middel van het delen van kennis en innovatie. Life Fitness en Barça Innovation Hub hebben de handen nu ineen geslagen voor een innovatieproject om de krachtconditie van de atleten te verbeteren. Op dit moment ligt de focus daarbij specifiek op de hamstringspier.

Life Fitness is een trots sponsor van het Sports Performance Congress 2018 waar één van de congresthema’s dit jaar ook ‘Strength in Team Sports’ zal zijn. Op de conferentie komen sportwetenschappers en internationale specialisten uit diverse disciplines die geïnteresseerd zijn in nieuwe strategieën en vormen van aanpak voor sportprestaties. Meer informatie over het Sports Performance Congress 2018 staat op: www.lifefitness.es/event/strength-in-team-sports.

Het verhaal achter Life Fitness
Al meer dan 45 jaar wijdt Life Fitness zich aan het creëren van de ideale fitnessoplossingen voor fitnesscentra én sporters. Onze missie om mensen actief te houden begon met de Lifecycle Exercise Bike en duurt voort met het ruimste aanbod producten van de fitnessindustrie op het vlak van cardio-, kracht- en groepstraining.

Over Barça Innovation Hub
FC Barcelona wil meehelpen om de wereld te veranderen met atletische excellentie, door middel van het delen van kennis en innovatie. Barça Innovation Hub’s doel is om een ecosysteem te creëren dat ondersteuning biedt in kennis en innovatie. Dit ecosysteem is gebaseerd op een model dat Culture of Excellence promoot en samenwerkt met hoogwaardige merken, universiteiten, onderzoekscentra, start-ups, entrepreneurs, studenten, atleten, investeerders en visionairs uit de hele wereld. Het model zal helpen om nieuwe kennis te genereren, nieuwe producten en service te ontwikkelen waar zowel hun eigen atleten, hun partners, de fans en de samenleving als geheel profijt van heeft.

Press Contact | Oriol Bonsoms / Sandra Hors
Barça Innovation Hub
oriol.bonsoms@fcbarcelona.cat  
sandra.hors@fcbarcelona.cat
+34 629 04 5327

#lifefitness #Barca #partners
 

Comments

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.
CLOSE FIND MY LOCAL DISTRIBUTOR

Are you looking for your local commercial or home equipment distributor?