Blog Posts

by

De 6 voordelen van indoor cycling! 
Door: Bernardine Rauwerda, Master Trainer Team ICG Benelux

Het begon allemaal ongeveer 27 jaar geleden. Om precies te zijn in 1991 in een garage in Santa Monica: Spinning. Johnny Goldberg, een voormalige Zuid-Afrikaanse duursporter, staat bekend als de bedenker van Spinning. Johnny G. ontwierp en bouwde de eerste Spinning fiets toen hij aan het trainen was voor de Race Across America Marathon in 1987.

ICG
lifefitness
TEAMICG
 
by

Met gepaste trots presenteren wij Team ICG Benelux! 
Onze National en Master Trainers verzorgen product trainingen, workshops en indoor cycling opleidingen. Zij zijn verantwoordelijk voor de training en educatie van onze klanten en hun instructeurs. Ons team is gevarieerd, elke trainer heeft zijn of haar eigen expertise en alle programma’s zijn samengesteld om impact te leveren. 

ICG
lifefitness
TEAMICG
 
by

Barça Innovation Hub en Life Fitness zijn krachtige partners voor het Sports Performance Congress 2018. In Barcelona maakte Life Fitness als wereldleider in fitnessapparatuur haar partnerschap bekend met Barça Innovation Hub voor de tweede editie van de Sports Performance Congress. Dit internationale congres vindt plaats op tien oktober in het Auditori 1899 van het Catalaanse stadium Camp Nou.

#lifefitness #Barca #partners
 
CLOSE FIND MY LOCAL DISTRIBUTOR

Are you looking for your local commercial or home equipment distributor?