Huis Blog Categories Hammer Strength

Hammer Strength

by

Het is weer zover. Een nieuw jaar is begonnen. Overtollige kilos zijn de stille getuigen van de afgelopen feestdagen. Hoe zorg je ervoor dat je ’s ochtends weer zonder angst en beven naar de weegschaal kunt kijken? Wat denk je van deze (misschien wel belangrijkste) goede voornemens: afvallen en werken aan je gezondheid? Gek genoeg lukt dat maar weinigen. Leuke uitdaging dus om bij dat selecte groepje uitverkorenen te behoren dat er wel in slaagt om gezonder te gaan leven!

fitnessplan
2018
voornemens
 
by

Soms ogen die indrukwekkende apparaten in de grotere fitnesscentra ietwat intimiderend. Maar voor de inrichting van een perfecte ruimte voor krachttrainingen heb je niet per se een hoge en onrealistische begroting nodig. Zoek een slimme balans tussen de ruimte die je hebt, de apparatuur van jouw keuze en je beschikbare budget. Zo kun je tegen ieder budget een ideale krachttrainingsruimte creëren. Maar hoe doe je dat?

Hammer Strength
 
by

Effectieve Small Group Training (SGT) wint aldoor aan populariteit bij veel fitnesscentra. Rigs kunnen onmiskenbaar een krachtige en centrale rol spelen bij een dergelijk trainingsaanbod. De opties zijn eindeloos met alle Rig-varianten en mogelijkheden tot samenstellen. Het grote aanbod kan echter zorgen dat je het overzicht kwijtraakt in het maken van je keuze, of - nog erger - dat je de verkeerde keuze maakt voor je eigen fitnessruimte. De succesvolle keuze voor jouw bedrijf en je trainingsfilosofie is afhankelijk van een aantal factoren en antwoorden op de paar vragen die je jezelf moet stellen.

#Strength Training #Hammer Strength #SGT #rigs
 
CLOSE FIND MY LOCAL DISTRIBUTOR

Are you looking for your local commercial or home equipment distributor?