Skip to main content
Menu Icon
background image

Inspanningen voor het goede doel

Sinds 2006 heeft Augie's Quest al bijna $40 miljoen opgehaald voor de strijd tegen ALS, en Life Fitness werkt hier maar wat graag aan mee.

Augie Nieto Photo

Bij Life Fitness helpen wij mensen gelukkiger en gezonder te leven. Onze geschiedenis laat zich samenvatten als passie voor fitness en wij werken er dan ook hard aan om iedereen overal ter wereld actieve lifestylekansen te bieden.  Als wereldwijde marktleider in de fitnessindustrie neemt Life Fitness de verantwoordelijkheid op zich om iets terug te geven aan onze gemeenschap en de medeoprichter van ons bedrijf te eren via een samenwerking met Augie’s Quest. 

In 2005 werd bij Augie Nieto, medeoprichter van Life Fitness, amyotrofe laterale sclerose (ALS) vastgesteld. Vastbesloten om sterk te blijven en anderen te blijven inspireren, beloofde Nieto het voortouw te zullen nemen in de strijd tegen ALS. Hij lanceerde Augie’s Quest, een initiatief voor fondsenwerving en sensibilisering ten behoeve van het ALS Therapy Development Institute (TDI). Sinds de oprichting van Augie’s Quest levert Life Fitness een bijdrage door het publiek te sensibiliseren, geld in te zamelen en de persoonlijke contacten van bedrijfsdirecteur Chris Clawson te benutten. Het geld dat via Augie’s Quest is opgehaald wordt gebruikt voor de financiering van onderzoeksprojecten om een middel tegen ALS te vinden.

Life Fitness Augies Quest Bike

Eerder engagement

Augie's Quest LifeCycle: Augie’s Quest heeft tot nu toe al meer dan $45 miljoen ingezameld – mede dankzij de niet-aflatende inzet van het hele team van Life Fitness. In 2011 ontwikkelde Life Fitness een speciale editie van de Lifecycle® bike om geld in te zamelen voor Augie’s Quest. De bike is voorzien van een inscriptie met Augie’s motto: "From Success to Significance".  Meer informatie over de Lifecycle Bike ›

SOFIT-partnership:  In 2013 sloot Life Fitness zich bij de makers van de SoFit-app aan in een poging om $10.000 in te zamelen voor Augie’s Quest en de inspanningen voor een middel tegen ALS. De app volgt de afstand die door sporters wordt afgelegd. Voor elke mijl die door de gebruikers wordt geregistreerd geeft SoFit één dollar aan de strijd tegen ALS. Life Fitness heeft beloofd om elke dollar te evenaren die door SoFit wordt geschonken. En om er absoluut zeker van te zijn dat het streefdoel bereikt zou worden, besloten de werknemers van Life Fitness die aan IHRSA 2013 deelnamen, de geregistreerde afstand op te voeren door een hele dag op een Elevation Series-loopband te lopen.  Informatie over SOFIT ›

Aanhoudend leiderschap

CLOSE FIND MY LOCAL DISTRIBUTOR

Are you looking for your local commercial or home equipment distributor?